Жанет Орфану - Екоселище РАДОСТ

Екоселище „Радост“ – място с красива природа и чист въздух, където можем да излезем от градския ритъм на живот и да се свържем с природата в среда на добронамереност и толерантност, споделяне и изслушване.

Екоселището разполага с 30 места. Къщите са оборудвани с всички удобства: слънчеви батерии за топла вода, фотоволтаична система за електричество, както и сонда като собствен водоизточник. Къщите се намират в един общ двор от 10 декара с много цветя, дървета, алеи и пейки. Спалните места са около 30, но в залата за йога групи е оптимално 22-24 човека, а за срещи и беседи много повече. Има място за палатки, ако има такива желаещи.

Голяма част от продуктите, които се използват за храненето – плодове, зеленчуци, яйца и мед – са екологично чисти и се отглеждат в Екоселището. Чаят, който приготвяме, е от прясно изсушени местни билки.

Принцип на екоселището: „Място на Ненасилие“ (без алкохол, месо и цигари). За пушачите (ако има такива), има предвидени места с пейки навън.

Цена: В цената от 50 лв. на ден, (отстъпки за по-продължителен престой), се включват:

- 3 вегетариански/вегански хранения;

- ползване на общата кухня и трапезария, напълно оборудвани с всичко необходимо, както и на масите навън;

- ползване на двете зали (заседателна и спортна);

- ползване на всички удобства в цялата база на територията от 10 дка.

**За хора с палатки (ако има такива желаещи), цената е 15 лв на ден. За ползване на собствено спално бельо (чаршафи или спални чували) има финансов комплимент.

Правила: Оставяме всичко след себе си на мястото му, в чист и приветлив вид. Всеки мие посудата, която е ползвал, съзнателно и с уважение към ресурса Вода.

Повече информация и много снимки ще намерите на страницата на Екоселище „Радост” във Фейсбук. Мястото се посещава с предварителна резервация!

Контакти: 0883 252002 - Жанет, 0878 741292 и 0878 741296 – Христо и Джовани Орфану.

Благодарим на всички, които търсят алтернативен път за себе си и за света ни като цяло! Нека се срещнем с отворени ум и сърце!