Как работи

Въпроси и отговори за платформата Братството - Портал12?


Как се роди идеята за Братството - Портал 12?

В срещи из България със съмишленици се роди идеята да има място, което да обедини хората с общи ценности, да могат да се подпомагат взаимно в обичайните нужди за обмен на стоки и услуги, а също и да получават безкористна подкрепа от свои съмишленици - братя и сестри.

Така хората в тази мрежа ще могат да се свързват помежду си и да изградят един нов вид микро-кръгова икономика, в която първо да имат възможност да потърсят стоката и услугата, от която се нуждаят в тяхното ежедневие, и ще знаят, че я получават от човек, следващ идеята за братство, единство, любов, грижа. А този, който е отсреща, също ще знае, че дава своята енергия и труд на съмишленик.

Така се появи и идеята за създаването на една платформа, в която хората от общността да бъдат представени с техни професионални профили.  Ако вие сте сред тези отдадени хора, ще се радваме да се присъедините към тази зараждаща се общност.

Как става присъединяването към общността?  

Ако сте съгласни да се присъедините към нас, трябва да се регистрирате от тук и да попълните нужната ни информация. Данните, които вие попълвате са вашите служебни контакти и сферата в която работите, както и описание на стоките и услугите, които предлагате.

След като получим заявката, нашият екип ще я прегледа, за да я одобри. Ще се свържем с вас, за да дооформим вашият профил и да го активираме.

Как мога да правя промени в профила?

Към момента промени в профила може да се правят като ги подадете на имейл: bratstvoto.portal12@gmail.com или на телефон 0878 111 121. Наш сътрудник ще ви съдейства за всичко, което искате да се промени и актуализира в кратки срокове.