Окултни приказки, размяна на семена, енергийни практики

Казвам се Маги. Позволете да ви разкажа моята леко дълга история...
Завърших фармацевтично образование и години наред работих със старание, за да помагам на хората, вярвайки че това е мое призвание. Докато вселената обаче не ме срещна с Германската Нова Медицина (ГНМ), чиито принципи разбиха на пух и прах всички теории на официалната медицина, в които бях обучена. В продължение на 11 години изследвах принципите на ГНМ върху себе си, семейство и познати, за да се уверявам отново и отново в истинността им. Десетки пъти бях свидетел как болестта си тръгва от човек, когато той осъзнае причината, поради която тя е дошла. Уверявах се отново и отново, че зад болестите (от една лека хрема, та чак до онкологични заболявания) стои конкретно преживян тежък (или лек) емоционален конфликт и лечението винаги е в наши ръце. И е безплатно! С огромна радост бих споделила цялата опитност, която имам с всеки, който почувства желание да се разрови в дълбините си.
Моят Път не спря обаче до тук - задълбочих интересите си в теми не само за случващото се с физическото ни тяло, а и отвъд него. Обучих се в множество курсове по енергийни практики, получих мастърски степени (в голяма част от тях) от земни учители, а в последствие по стечение на обстоятелствата и от неземни такива... Започнах с лекота да се свързвам и получавам послания от Духовни водачи, които да ме водят по Пътя към Истината. През енергиите се отключи способността да се свързвам с други души, при което можех не само да усетя физически болката им, но и да получа знание от техните висши души. Невидимите ми водачи ме насърчиха да споделя със света всичко, което бях лично осъзнала и преживяла с възможно най-малко думи. Така се родиха и книгите ми, в които в стихотворна форма и рими, под формата на окултна приказка, разказвам за Живота такъв, какъвто са го видяли моите очи във и отвъд физическото измерение.
Паралелно с всичко това напуснах работа и със семейството ми се преместихме в село Чехларе, където мъжът ми построи сам Куполната ни къща и заедно се грижим за децата и огромния двор, в който отглеждаме зеленчуци, плодни дръвчета и стотици цветя.
Домът ни (Купол на Любовта) винаги е отворен за всички, които пожелаят да ни посетят или да организираме събития на взаимопощ и обмен. Често имаме семена и разсади за споделяне, които обявяваме в нашата фейсбук страница „Споделям с Любов“. Книгите, семената, цветята, енергийните практики, всичко, което споделяме, е изцяло на доброволни начала. Нищо няма конкретна цена, всеки би могъл по свобода да дари колкото и каквото му е на душа.
Сайтът, от който можете да изтеглите книгите, е www.sabudeni.com.