Приказно училище

  • обл. София - град, общ. София , гр. София
Аз съм Надежда Тодорова и съм създател на Приказно Училище! Създадох това пространство от Любов към Децата към Света към Бъдещето.
Приказно Училище е платформа, подкрепяща обучението чрез всички форми на изкуство. Личното ми образование е минало през актьорската професия (специалност актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ), 3-годишен модул по Валдорфска педагогика (с педагози от Германия и Нидерландия), а в момента съм студент по детска психология към Софийския университет. Това е моят начин да обединя всички най-добри системи за обучение в света и
да синтезирам един работещ модел на извънкласна дейност за възпитание на Новите Деца, които имаме късмета да отглеждаме ДНЕС!
Шест години водих и часове по йога за бременни в арт-йога студио „Янтра“ (студио, специализирало се в сферата на пренаталното възпитание), където се насладих на изключителни резултати в работата си с бъдещите Майки, обучавайки ги на ново отношение към тялото и уважение към Новия Живот в него. И днес мога да позная Децата, минали през школата с Майките си, по блясъка в очите и смелостта им на изразяване. Тези Деца помнят, че са свещени във всичко, което са! А това е бъдещето на България!
За да мога да застана пред вас като Майка на 18-годишен син, обявен за Чудото на медицината, посветих време на множество обучения в областта на арт терапията и алтернативните методи за лечение на деца със СОП в цял свят.
Вече 12 години консултирам семейства, които се борят за равен старт на децата си. И през тези години методично и старателно разработвам програма, в която децата да бъдат подкрепени от възрастните край себе си цялостно, от зачеването до завършване на образованието си, а това включва емоционална, духовна и практическа подкрепа.