Осъзнато готвене - вегетарианска храна

  • обл. София - град, общ. София , гр. София
Донко Арабаджиев - Осъзнато готвене - приготвяне на вегетарианска храна.

Казвам се Донко Арабаджиев и съм личен готвач, специализиран в приготвянето на веган и вегетариански ястия за различни събития като йога ритрийти, мъжки и женски кръгове, събирания свързани с билкарството, детски лагери и ексклузивни гурме изживявания.
Открих любовта към използването на диви билки и ферментации, за да създавам уникални и ароматни ястия, които са едновременно вкусни и питателни. За мен готвенето не е просто работа, а духовна практика, която изисква фокус, намерение и положителна енергия. Вярвам, че състоянието на ума на готвача може да повлияе на вкуса и качеството на храната и се стремя да култивирам медитативен и внимателен подход към готвенето. В допълнение към планирането на менюто, пазаруването на хранителни стоки, готвенето и почистване след хранене, също се грижа за създаването на спокойна и хармонична атмосфера в кухнята, където всеки участващ в приготвянето на храната, може да се чувства спокоен и свързан. Като личен готвач имам добри кулинарни умения, познания по хранене и безопасност на храните и способност да работя независимо и ефективно в различни условия. Моята цел е да предоставя висококачествени, персонализирани ястия, които отговарят на нуждите на хората и надхвърлят техните очаквания, като същевременно зареждам готвенето си с положителна енергия и намерение.
  • Възможност за наемане за кетъринг по време на детски лагери, фестивали и други събития.
  • Отговорно отношение към храната, приготвяне с чисти намерения и енергизиране с молитви.

Освен със заниманията по приготвяне на вегетарианска храна, Донко Арабаджиев работи в Биорегенерация Банка за стволови клетки.