Производство на био лешникови засаждения и свещи от пчелен восък

  • обл. Велико Търново, общ. Велико Търново, с. Ялово
Калоян Гичев е производител на био лешници чрез метода на биодинамичното земеделие. В стопанството му в село Ялово, Великотърновско отглежда също орехи, тикви, домати. Произвежда и ръчно избработени свещи от пчелен восък.

"БГ Органика" е био сертифицирано стопанство, в което отглеждаме лешникови насаждения и зеленчуци. Нашето земеделие е един опит за творчество под небето, в което заедно с природата да създаваме жива картина от чиста храна и здрава околна среда. 

За своята дейност в земеделието Калоян Гичев споделя:

Чистата храна е нещо, от което всички имаме нужда и трябва да я изработим като общество. Храната е нещо, с което всеки човек всеки ден има досег. Ние трябва да се научим да я отглеждаме правилно, така че след нас почвата да става не по-бедна, а по-богата и да знаем, че като сме били в този отрязък от време на Земята, сме направили нещо, което не сме навредили, а подобрили.
 

СВЕЩИ от пчелен восък
Изработени с ръце и сърце (вече 18 години)

Свещите на „Аркобо“ са направени от чист пчелен восък и памучен фитил. Те са изцяло натурални и носят уханието на природа. Ръчно изработени, с различна големина, форма и цвят. Свещите внасят светлинка и красота в празничните мигове. Подходящи за подарък и украса.
 

Фейсбук: https://www.facebook.com/Arkobo 
Сайт: http://arkobo.com