Холистичен терапевт и йога преподавател

  • обл. Варна, общ. Варна, гр. Варна
Петя е основател на Йога Студио Парвати и водещ инструктор и учител по хатха йога и медитация с над 25-годишен опит в преподаването и вдъхновяването за личностна промяна, балансирането и хармонизирането на човешката същност. Тя е квалифициран йога инструктор на Националната Спортна Академия, Българската Федерация по Йога и член на Българската Йога Асоциация. 

Сертифициран терапевт по Рейки, Лечение с прана, Енергийна психология, Холистично лечение чрез дъга, Звукотерапия и Гонг лечебна вибрация. Квалифициран учител и терапевт в духовни практики и практики за лечение с енергия, освобождаване и изчистване на физически и ментални блокажи чрез физически практики, дишане, медитация и звукотерапия – интегрална йога система, рейки, дишане, лечение с прана, енергийна интервенция и звук, както и Гонг лечебна вибрация. 

Jyoti е духовното име на Петя, която пътува и обогатява знанията си в ашрамите в Индия и Гърция. Тя получава своята мантра Jyoti (разпръскваща светлина) от Свами Сатсанги в Индия. Джиоти е санскритска дума, която означава „Божествена светлина“, „сияние“ и „яркост“. Често се използва като собствено име, коренна дума и като част от сложни думи за важни индуски практики или концепции.